NAJEM 3D SKENERJEV

Nakup kakovostne opreme za 3D skeniranje za podjetje prinaša visok finančni vložek. Alternativa tovrstni investiciji je izposoja 3D skenerjev, skupaj s pripadajočo opremo, ki je posebej racionalna v primeru, da opremo porebujete le občasno. V ta namen nudimo najem sodobnih 3D skenerjev, ki mu po dogovoru lahko dodate tudi našega izkušenega operaterja ter si zagotovite hitro in zanesljivo delo na še tako zahtevnem projektu. Kot dodatno storitev nudimo tudi obdelavo podatkov oziroma oblakov točk, kot tudi osnovno uvajanje v spoznavanje z delom 3D skeniranja.

Najem 3D skenerja

Model in št. enot:

  • Leica RTC360 (2 enoti)
  • Leica BLK360 G2 (1 enota)

Vključena oprema (za posamezno enoto): Skener, stativ, kovček, baterije, polnilec, USB (za enoto RTC). Opcijsko nahrbtnik za RTC360.

Prednosti skenerjev Leica RTC360

Skenerji Leica RTC360 so kompaktni, razmeroma majhni in izjemno lahko prenosljivi. Gre za visoko avtomatizirane naprave, ki so intuitivne za uporabo, hkrati pa dajejo visoko kakovostne rezultate v obliki oblaka točk (“point cloud”). Ob procesu skeniranja omogočajo sočasno fotografiranje visokega dinamičnega razpona (HDR), v manj kot dveh minutah. Premiki naprave se beležijo samodejno in omogočajo grobo registracijo skenogramov že na samem terenu, kar poleg kakovosti zajema podatkov omogoča tudi znatne časovne prihranke pri kasnejšem združevanju – registraciji podatkov.

V naši ponudbi je tudi registracija skenogramov in izvoz v želeni format zapisa (*.rcp, *.E57, *.pts, *.LAS,…)

POŠLJITE NAM SPOROČILO

    Operativni po celotnem svetu!

    Najdite nas