3D skeniranje velikih tovornih ladij

ODZIVNI 24/7; OPERATIVNI GLOBALNO

Smo lastniki pomorskih knjižic, operativni 24/7, po celotnem svetu. Specializirani smo za celovito in strokovno izvedbo preliminarnih tehničnih pregledov in 3D skeniranj na krovu v kratkem času. Izvedenih imamo preko 250 skeniranj na krovu vseh vrst in velikosti tovornih ladij.

3D SKENIRANJE ZA “ČISTEJŠO PLOVBO”

Smo eden vodilnih izvajalcev 3D skeniranja in za izvedbo preliminarnih pregledov/poročil pri študijah vradenj filtrirnih sistemov na tovornih ladjah. Vgradnja EGCS in BWTS je v skladu z regulativo Mednarodne pomorske organizacije (IMO), z dokumentom MARPOL.

EGCS (SCRUBBER) RETROFIT

Izvajamo 3D lasersko skeniranje in inšpekcijske preglede za študije vgradenj filtrirnih sistemov za izpušne pline na velikih tovornih ladjah. Storitev izvajamo v pristaniščih po vsej Evropi in tudi izven.

Ladjedelništvo in priobalna industrija (“Offshore”)

Izvajamo 3D zajem podatkov in izdelavo gradiva za študije rekonstrukcij, modifikacij in nadgradenj strojne opreme ter arhitekture velikih plovil in “offshore” platform.

Skupaj z našimi partnerji – projektanti iz priobalne industrije ladjedelništva, navtike, nafte in plina tvorimo kapaciteto inženirjev za izvedbo projekta na ključ – od izmer, do detajlnih izvedbenih načrtov. Za obdelavo podatkov in projektiranje v panogi uporabljamo programe Plant3D, Revit, Recap, PDMS, Cadmatic, Inventor, Rhinoceros in ShipConstructor.

Z naborom referenc na zaključenih preko 250 projektih, smo pridobili zaupanje strank širom celotnega sveta (Kitajska, Indija, Singapur, UAE, Grčija). Smo eden vodilnih izvajalcev 3D skeniranja v pomorski industriji v Evropi, operativni pa smo po celem svetu.

Na krov so nas povabili lastniki tovornih plovil kot so MSC, CMA CGM, Maersk, Evergreen, Teekay, Hafnia, Torm, APL, GNV, Grimaldi, …

Oddaljen vstop na plovilo, VR, “Digital Twin”

Aplikacija Leica Truview omogoča oddaljen vstop v virtualni model plovila, kar prinaša številne prednosti in omogoča različne funkcionalnosti pri vzdrževanju, izobraževanju in varnosti:

  1. Oddaljeni ogled in komunikacija
  2. Minimiziranje stroškov potovanj in ogljičnega odtisa
  3. Usposabljanje na daljavo
  4. Oddaljena diagnostika in vzdrževanje
  5. Boljša operativna učinkovitost
  6. Hitrejše odpravljanje napak
  7. Možnost vizualizacije 3D modelov v realnem okolju