3D skeniranje velikih tovornih ladij in drugih plovil (“Offshore”)

V Epoha-BIMING diviziji smo specializirani za 3D zajem podatkov in izdelavo preliminarnih študij za posodabljanje in modifikacije strojne opreme in nasplošno celotne konstrukcije velikih tovornih ladij (“retrofit”).  Naše stranke so predvsem inženiring podjetja in projektanti iz oddaljenih krajev (Kitajska, Indija, Singapur, UAE), ki zaradi časovnih omejitev in nestabilnih urnikov ladijskega prometa, sami ne utegnejo izvesti 3D laserskih izmer v času trajanja priveza v EU pristaniščih.

Z naborom referenc na zaključenih preko 200 “offshore” projektih, smo pridobili zaupanje strank širom celotnega sveta. Smo eden vodilnih izvajalcev 3D skeniranja v pomorski industriji v Evropi, operativni pa smo skoraj po celem svetu. Na krov so nas povabili lastniki plovil kot so MSC, CMA CGM, Maersk, Evergreen, Teekay, Hafnia, Torm, APL, GNV, Grimaldi, …

Realiziranih imamo preko 200 3D-sken projektov na različnih vrstah ladij:

• Kontejnerske ladje
• Plinski in naftni tankerji, LNG
• RoRo
• Razsuti tovor – “Bulk Carrier”
• Križarke

Naši naročniki so projektanti in lastniki ladij in “offshore” platform, katerim v večini predamo zgolj registriran oblak točk, po potrebi pa izdelamo tudi 3D model dejanskega stanja, za namen rekonstrukcij in nadgradenj.

Za skeniranje strojnic ladij uporabljamo večje število skenerjev, s čimer zagotovimo celovit posnetek v izjemno kratkem času.

Za izvedbo 3D skeniranj potencionalno eksplozivno ogroženih območij uporabljamo ATEX 3D skener.

Izvajamo tudi 3D skeniranje drugih-manjših plovil, kot so jahte, jadrnice in čolni.

    Operativni po celotnem svetu!

    Get Directions